Färsbiff med chilikryddad sås

Färsbiffar för lata dagar när man inte orkar göra egen sås. Den här såsen blir riktigt god till

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 400 g nöt- eller blandfärs
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 dl mjölk
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1-2 msk smör att steka i
  • 2½ dl Kelda kyld gräddsås
  • 2 msk chilisås
  • ½ tsk sambal oelek

Gör så här

  1. Blanda färsen med potatismjöl, mjölk, salt och peppar. Forma färsen till 4 stora, tunna biffar. Stek i smör i en stekpanna 3-4 min på varje sida. Värm såsen och smaksätt den med chilisås och sambal oelek.
  2. Servera biffen med såsen och varma grönsaker.
  3. Potatis eller pasta är gott till.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept