Festkrustader med ädelost

Helt underbara små tilltugg till drinken eller glöggen. Fixas på nolltid strax innan gästerna kommer.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • Små krustader
  • Ädelost typ kvibille eller gorgonzola
  • Marmelad, björnbär eller hallon, fast sort

Gör så här

  1. Ställ krustaderna på en ugnsplåt. Fördela ädelost i dessa så att det fyller ungefär halva krustaden.
  2. Toppa med en klick marmelad. In i ugnen på 225 gr i ca 5-7 min beroende på ugn. Håll kollen noga! Osten skall smälta och "bubbla" lite, då är det klart.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…