Fetaostfyllda strömmingflundror

Husmanskost på nytt sätt.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 600 g strömmingsfilé
  • 1 rödlök
  • 100 g fetaost
  • 1 dl créme fraiche
  • 1 dl ströbröd + rågmjöl
  • 1 ½ tsk salt
  • Smör

Gör så här

  1. Skölj fisken. Lägg ut hälften av filéerna på ett skärbräde med köttsidan upp. Skala och hacka löken. Mosa osten och blanda med créme fraiche och lök. Lägg oströran på hälften av filéerna och lägg de andra filéerna ovanpå. Panera flundrorna i ströbröd blandat med mjöl och salt. Stek i smör 3-4 min. per sida. Servera med potatis, tomater och oliver.
  2. Tips: Flundrorna kan fyllas och paneras i förväg.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Smörig & storslagen fransk chardonnay
98 kr