Fettuchini med räkor, avokado och persiljekräm

En god och frisk rätt.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 pkt färsk fettuchini
  • 200 g skalade räkor
  • 2 avokado
  • 250 g lätt crème fraiche
  • 2 dl plockad färsk persilja
  • ½ dl olivolja

Gör så här

  1. Koka upp en kastrull med vatten och salt till pastan. Lägg i pastan i vattnet och låt den ligga i ett par minuter. Gröp ur avokadon och skär den i mindre bitar. Häll av vattnet från pastan och blanda i räkorna och avokadobitarna. Smaksätt med salt och peppar samt ringla över lite olivolja.
  2. Persiljekräm: Mixa persiljan och oljan till en grön massa. Blanda i crème fraichen och smaksätt med salt och peppar. Servera pastan tillsammans med persiljekräm

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Fynda ”Best Wine in box”
229 kr