Filodegspaj med kyckling,fetaost o färsk spenat.

Lite fredagsmys eller mys när som helst. Den går snabbt att göra och är inte så mäktig.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 st kycklingfiléer
  • 1 paket filodeg
  • 1 st silverlök
  • 1 påse färsk spenat
  • 1 paket fetaost
  • 3 st ägg
  • 2msk vatten
  • Salt
  • Peppar
  • Olivolja till pensling

Gör så här

  1. Strimla kycklingfiléerna och stek dem på hög värme i en stekpanna.
  2. Pensla pajformen (30 cm i diam) med olivolja och klä den med tre lager filodeg som kan hänga över kanten.
  3. Skiva löken och lägg i pajformen.
  4. Lägg i den strimlade stekta kycklingen.
  5. Vispa äggen med vatten salt och peppar.
  6. Slå äggstanningen över pajen och toppa med den smulade fetaosten.
  7. Klipp bort så mycket filodeg du vill.
  8. Grädda i ugnen ca 20 minuter på 200 grader.

Kommentarer

vart tog spenaten vägen?

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr