Fisk & feta på röd-grön röra

Snabbt ihopkastat men grymt gott

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 400 g vit fisk
  • 200 g fetaost
  • 1 purjolök
  • 1 stor röd paprika
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • Salt
  • Olivolja
  • Peppar

Gör så här

  1. Strimla purjolöken fint och glansa den på mellanvärme i en stekpanna. Strimla paprikan tunt och fräs med den ett tag.
  2. Häll lite olja i botten på en ugnsform och bred ut grönsaksfräset ovanpå.
  3. Torka av fiskfiléerna, salta och peppra dem på båda sidor. Lägg ut dem i formen och smula sen fetan över alltihop. Häll matlagningsgrädden över.
  4. Slutligen pepprar du och sprinklar en del olivolja över hela härligheten. Kör sedan formen i ugnen, 200 grader, i 20-25 minuter.
  5. Jag serverade med ris och en schysst coleslaw.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Guldvinnare! Imponerande "fullträff" från Italien.
99 kr