Fisk i ugn

Tidningsrecept

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 torskblock, 400 g
  • 1 påse Hollandaisesås
  • 1 påse Cafe de Parissås
  • 1st gul lök
  • 250 g krossad tomat
  • Citronpeppar
  • Salt
  • Franska örtkryddor

Gör så här

  1. Smörj en ugnsfast form, skär det halvtinade torskblocket i 3 cm bitar och placera i formen, salta över och sätt in i ugn ca 10 min.
  2. Gör i ordning såserna och blanda dessa samman, hacka löken.
  3. Tag ut formen, strö över den hackade löken, och de krossade tomaterna, krydda rikligt med citronpeppar. Häll över såserna, krydda med de franska örtkryddorna in i ugnen ca 20 min.
  4. Ugn 225 grader
  5. Serveras med ris och en god sallad

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Fynda ”Best Wine in box”
229 kr