Fisk i ugn med hollandaisås

Jättegod fiskrätt med hollandaisås! Du måste testa du kommer inte att ångra dig!!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • Ca 400 g djupfryst fisk
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 1 burk hela tomater i tomatjuice
  • 2 påsar hollandaisesås
  • 2 dl riven ost (gärna med lite starkare smak)
  • Paprikapulver

Gör så här

  1. Lägg fiskblocket i en ugnssäker form salta och peppra fisken.
  2. Täck fisken med aluminiumfolie.
  3. Ställ in formen i ugnen i 225 grader i 20 min.
  4. Bered såsen enligt anvisningar på förpackningen.
  5. Späd såsen med ½ dl spad ifrån fisken.
  6. Tag kastrullen med såsen i ifrån plattan, tillsätt den rivna osten.
  7. Lägg tomaterna runt fisken i formen häll hälften av tomatjuicen i burken över fisken.
  8. Häll hollandaisesåsen över fisken.
  9. Pudra över med paprikapulver.
  10. Ställ in formen i ugnen i 250 grader i 5-7 minuter.
  11. Servera med kokt potatis och en sallad

Kommentarer

Supergott!
Supergott jag och familjen var väldigt nöjde och överaskad!
Supergott! Mina barn gav betyg 5+ (skala 1-5) :)
Bättre än förväntat! Jag hade pressad potatis till: Du får högsta betyg för god smak, för att den var enkel och att det var få ingredienser :-)
Jättegod och enkel!
Så god! Luktade fantastiskt också.

Liknande recept