Fisk med äppelyoghurt

Snabb och lättlagad vardagsmat.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 300 g vit fisk
  • Salt
  • Peppar
  • Senapsblandning:
  • 1 äggula
  • ½ msk söt grov senap
  • ½ msk fransk senap
  • ½ msk farinsocker
  • 1 krm malen ingefära
  • 1 krm salt
  • 1 msk ströbröd
  • Äppelyoghurt:
  • 1 dl matlagningsyoghurt
  • 1 litet rött äpple
  • Salt
  • Peppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda äggula, grov senap, fransk senap, farinsocker, ingefära salt och ströbröd. Lägg fisken i ugnsfom, salta och peppra.
  3. Bred på senapsblandningen och strö över ytterligare 1 msk ströbröd. Stek i ugn ca 15 minuter.
  4. Blanda yoghurt med tärnat äpple, salt och peppar.
  5. Servera med kokt potatis, sallad och äppelyoghurt.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept