Fisk med bearnaisesås

Underlig kombination kan tyckas, men himla gott och enkelt.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 400 gr fisk (torsk, sej eller pangasius)
  • 1,5 dl bearnaisesås (gjord på påse, eller egen om man föredrar)
  • 2 dl lätt-crème fraiche
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg tinad fisk i ugnssäker form.
  3. Salta och peppra efter smak.
  4. Tillaga såsen, blanda ner crème fraichen och häll över fisken.
  5. Tillaga i ugnen ca 20-25 minuter, eller tills det syns att det bubblar runt fisken. Fisken ska vara genomkokt.
  6. Servera med kokt potatis eller potatismos. Lite roligare variant; gör potatismostoppar på en plåt och låt stå med i ugnen till de får lite färg.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr