Fiskarfruns favorit

En varm macka med bl.a. musslor, ansjovis och färskost.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 skivor formfranska
  • 1 liten burk ansjovis
  • 300 g färskost
  • ½ dl finhackad persilja
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 burk musslor, 425 g
  • 2 dl riven ost

Gör så här

  1. Hacka ansjovisfiléerna. Blanda dem med färskosten och persiljan. Pressa i vitlök. Späd ev blandningen med lite ansjovisspad.
  2. Låt musslorna rinna av. Lägg brödskivorna på en plåt med bakpapper. Bred ostblandningen på brödet. Fördela musslorna på smörgåsarna och strö över riven ost.
  3. Gratinera mitt i ugnen tills ytan har fått fin färg, ca 10 min i 225 grader.

Kommentarer

Med färskost, menar du Keso eller Kesella? Hoppas du svarar snart för jag vill gärna pröva ditt recept, tycker det låter mycket gott!

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…