Fiskbullar i curry

Jag älskar fiskbullar. Att fiskbullarna är i currysås, gör inte saken sämre :-) Det här är jättegott, om man tycker om fiskbullar förstås.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 3 dl basmatiris eller annat ris
  • 1/2 purjolök , strimlad
  • 1 msk gul currypasta
  • eller
  • 2 tsk vanlig curry
  • 1 msk rapsolja
  • 2 burkar fiskbullar i buljong à 375 g
  • 2 dl lätt-creme fraiche
  • salt
  • vitpeppar
  • ( 1 msk mango chutney kan uteslutas)

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Fräs purjolök och curry i oljan.
  3. Häll på buljongen från den ena burken.
  4. Låt den andra burken bara rinna av.
  5. Tillsätt lätt-creme fraiche.
  6. Koka ihop i 4?5 minuter.
  7. Smaka av med salt och vitpeppar.
  8. (Rör i mango chutney och fiskbullarna, koka upp)
  9. Servera till riset.
  10. Med bröd till och en frukt efter blir du riktigt mätt.

Kommentarer

Jättebra recept. Kanongott. Men kära MrsC. Mango chatney kan inte uteslutas. Det är "pricken över i".
Verkligen gott trodde inte det skulle bli så bra men det var gott.
Tusen tack för detta. Ska provas snarast.

Liknande recept