Fiskelycka, foliebakad fylld röding

Röding med bl.a. kantareller, smör och örter.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 rödingar à 600 g, urtagna
  • 500 g färskpotatis
  • 2-3 schalottenlökar
  • 250 g små tomater,
  • 180 g svamp t.ex. kantareller
  • 1 citron
  • Blandade örter t.ex. dill, gräslök, timjan, rosmarin
  • 120 g ekologiskt smör
  • Havssalt
  • Nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Koka potatisen och ansa grönsaker och svamp.
  2. Dela potatis, lök och tomat och fördela det tillsammans med svampen på två väl smorda ark grillfolie. Krydda med salt och peppar.
  3. Salta och peppra fiskarna inuti och runt om, lägg fiskarna på grönsakerna. Lägg skivad citron, örter och smör på fiskarna. Vik ihop noga till paket.
  4. Grilla 20-30 minuter på ganska låg värme eller lägg dem i ugn på 225º 30-40 min. Fisken är klar när köttet släpper från benen eller när ryggfenan släpper när du drar lätt i den
  5. Servera med potatis och ett gott bröd.

Kommentarer

Säger bara ensak SUPER GOTT
top of the pops

Liknande recept

@marre73

Härligt starka kotletter

Hade kotletter jag inte visste vad jag skulle göra med,hittade på detta.Är för starkt för barn är nog bäst att tillägga,men gott blev det.