Fiskgratäng med squash

En enkel och god vardagsrätt

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 500 g vit fiskfilé
  • Salt
  • Peppar
  • 1 skivad squash
  • 250 g körsbärstomater
  • 3 dl vatten
  • 1 dl grädde
  • 1 fiskbuljongtärning
  • 2 msk mjöl
  • 2 msk hackad dill

Gör så här

  1. Lägg fisken i ett ugnssäkert fat. Salta och peppra.
  2. Lägg ut squash och tomater runt fisken.
  3. Vispa ihop vatten, grädde, fiskbuljongtärning och mjöl i en kastrull och koka upp.
  4. Sjud några minuter under omröring.
  5. Tillsätt dill, salta och peppra.
  6. Häll såsen över fisken och grädda i 225 grader ca 20 -25 minuter eller tills fisken är klar.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr