Fiskpinnar i baguette med fräsch sås

Paneringen på fiskpinnar brukar vara problemet för allergiker. Pommes Fish (från Findus) är helt glutenfritt. Och baguette finns också glutenfri.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 400 g fiskpinnar (Pommes Fish)
  • Olja
  • Salt
  • Peppar
  • 4 små baguetter
  • ½ gurka
  • Några salladsblad
  • Sås:
  • 3/4 dl gravlaxsås
  • 2-3 msk finhackat syrligt äpple
  • 1 msk finhackad ättiksgurka
  • 1 msk kapris

Gör så här

  1. Stek fiskpinnarna i olja, se anvisningen på förpackningen.
  2. Blanda under tiden den färdiga gravlaxsåsen med äpple, ättiksgurka och kapris.
  3. Skär varje baguette längs med och bottna varje bröd med sallad och långa skivor hyvlad gurka. Lägg i stekta fiskpinnar. Toppa med såsen.
  4. Pommes Fish panering är glutenfri.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…