”Fiskröra”

Gott att ha som fyllning i t.ex bjudsnittar

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 200 g gravad lax
  • 4 hårdkokta ägg
  • 3 msk creme fraiche
  • 1,5 dl grädde
  • 2 dl purjolök
  • 0,5-1 dl finhackad dill
  • 1-2 msk osötad senap

Gör så här

  1. Skär den gravade laxen i små tärningar, finhacka de kokta äggen ( anv gärna äggskäraren, lägg ägget först på längden i äggskäraren och skär igenom, vänd ägget på tvären och gör likadant så har man smidigt fått ägget finhackat), blanda ner creme fraiche och sedan grädden som vispats till inte allt för hård konsistens, tillsätt senap, finhackad purjolök samt den finhackade dillen. Rör ihop allt samman och smaka av med salt och peppar. Som förslag kan man bre ut röran på mjukt tunnbröd som sedan rullas ihop och skärs i lagoma snittar. Man kan även fylla små krustader med denna röra.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…