Fiskrulader i vitt vin

Enkelt, snabblagat och gott. Jag brukar göra dessa på hajmal (pangasius) men det går att göra på vilken fast vitfisk som helst.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 stora pangasiusfiléer
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 4 jätteräkor eller 12 normalstora räkor
  • 1 tärning fiskbuljong
  • 3 dl vatten
  • Ca 2 dl vitt vin

Gör så här

  1. Värm ugnen till 200 grader.
  2. Dela fiskfiléerna på längden. Krydda med salt och peppar. Lägg räkorna i den tjocka änden av filéerna och rulla ihop till rulader.
  3. Ställ ruladerna på högkant tätt ihop i en ugnsform (gärna en med lock). Smula över buljongtärningen och slå över vatten och vin. Det ska bli fullt så ruladerna är täckta av vätskan.
  4. Lägg på lock eller folie och grädda i ugnen i ca 25-30 minuter.
  5. Servera med potatis och limeaioli. Knorrs kalla citron och dillsås (pulver) är också god till.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…