Fläskfilé med risgratäng

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 3 dl risgryn
  • 6 dl vätska (spad från sparris, svamp, krabba + vatten)
  • 1 tsk salt
  • paprikapulver
  • 1 burk sparris
  • 1 burk champinjoner
  • 1 burk krabba
  • 1 burk räkor
  • 2 dl grädde
  • 2 dl majonnäs
  • 2 ägg
  • 1 dl riven ost
  • 400 g fläskfilé

Gör så här

  1. Koka riset som vanligt. Smaksätt med paprikapulver.Bred ut i smord ugnsfast form. Läggi sparris, svamp, räkor och krabba på riset. Vispa grädden tjock, blanda ner majonnäs och gulor.Vispa vitorna hårt och blanda i. Blanda vitorna i majonnäsblandningen. Lägg påosten. Gräddai 250 grader i 10 min. Skiva och stek fläskfilén. Servera köttet med gratängen.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…