Pappardelle med ragù di manzo
Gott även med ris eller potatis(mos)
Mitt första recept som jag laddar upp någonsin. Detta är ett eget recept där jag har experimenterat med mina favoritingredienser. Du kan också göra receptet med nötfärs. Det blir också gott men vilt passar så utmärkt med andra "skogsliknande" smaker som svamp och enbär så därför blir det en helt unik smakkombination.
Gott även med ris eller potatis(mos)
Fina små oxjärpar smaksatta med chili och fyllda med lök och svamp. Goda att ha som lunch, middag eller mellanmål. Jag gjorde även en…
Små portionsgratänger är trevligt, annars får det bli en stor form som vanligt Fotot är taget innan jag hade på ost och gratinerade
Äter ofta Flammkuchen i Tyskland. Den klassiska flammkuchen har gul lök och bacon som ”pålägg” men det går att variera. Paprika, oliver, blanda lite…
Denna lasagne görs inte på plattor utan annan pasta. Här används pasta penne men det går bra med t. ex. spagetti. Det som blir…
Ett experiment i köket som blev riktigt lyckat. Med chipotle får man lite rökig men mild hetta som mildras av ost och crème fraîche.