Fylld kasslerstubbe med sting

Överraskande gott... Kommer verkligen att göra detta flera gånger... Luktar underbart i köket när man tillagar detta. Jag serverade med ris och råkostsallad.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 600 g benfri kassler, jämn och fin mittbit
  • Fyllning:
  • 125 g krämig dessertost med paprika/chili. tex candadou
  • 1 riven morot
  • 15 cm finhackad purjolök
  • 10 finhackade små syltlökar
  • 1 msk klippt kryddgrönt tex: persilja och basilika
  • 1 dl riven stark ost
  • 1 msk smör

Gör så här

  1. Ugn: 225-250 grader
  2. Putsa och skär kasslern i 4 tjocka skivor. Skär 3-4 skåror i varje bit, dock inte ända ner till botten.
  3. Blanda alla ingredienserna till fyllningen. Bred den flödigt i skårorna och ovanpå.
  4. Gratinera ca: 15 minuter tills bitarna öppnat sig och fyllningen är smältande läcker med fin färg.
  5. Servera med kokt ris eller pressad potatis.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@lillill

Lufsa

Enkel och god potatisrätt. Påminner om rårakor men fylligare.

@matfru

God laxlåda

Har god tillgång av laxöring och vill försöka variera lite på temat lax och laxöring. Detta recept är ett av dom.