Gillans smala makrillbaguette

Detta är så gott att man vill bara ha mer.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 rustikbaguetter
  • 1 burk makrill i tomatsås
  • 2 skivade kokta ägg
  • 10 tunna gurkskivor
  • 2-3 msk fettfri- eller lättmajonnäs
  • 1 tomat
  • Machesasallad (salladskott)

Gör så här

  1. Blanda makrillen med majonäsen.
  2. Skär ett snitt längs baguetten. Bred lättsmör på.
  3. Vik upp den så det går lätt och lägga på makrillblandningen, ena sidan av brödet.
  4. Fördela röran på båda baguetterna.
  5. Lägg ut ett skivat ägg på varje baguette, och salladen på andra sidan av brödet. Skiva tomaten och lägg dem och gurkskivorna på äggen.
  6. Vik ihop baguetten klar att ätas.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…