Glutenfri panering till fisk och kött

En egen framprovad glutenfri panering.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 600 g fisk eller kött
  • salt
  • vitpeppar
  • 1 dl Lailas mjölmix
  • 2 ägg
  • 2 dl ströbröd av majs

Gör så här

  1. Häll upp mjölet i en djup tallrik. Knäck äggen och vispa upp dem med lite vatten och häll över i en annan djup tallrik. Sikta ströbrödet i en tredje tallrik. Torka av fiskfiléerna och krydda dem med salt och peppar. Panera fisken genom att doppa den först i mjölet, sedan i vispat ägg och sist i ströbröd. Stek fisken i smör.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…