Gräddig kalaspasta med musslor o dill

Verkligt god och snabblagad festmat!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 stor burk musslor
  • Spadet från musslorna
  • Massor med dill
  • 1 tsk citronsaft
  • Svartpeppar
  • 0,5 fiskbuljong tärning
  • 1 msk smör
  • 3 dl vispgrädde
  • Ca 4-5 msk maizena
  • Bandpasta
  • Isbergssallad
  • En bit purjolök.

Gör så här

  1. Fräs musslorna en kort stund i smör.
  2. Häll på spadet, grädden, citronsaften och smula i buljongtärningen.
  3. Red med maizena.
  4. Krydda med svartpeppar och ev salt.
  5. Låt puttra i bara några minuter tills såsen blir krämig.
  6. Obs. rör inte sönder musslorna.
  7. Ta bort grytan från plattan och klipp ner dill i valfri mängd, gärna massor.
  8. Ät med nykokt bandpasta och finstrimlad isbergssallad med purjolök i.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…