Gräddmakrill i ugn

En variant på vår populäraste sommarfisk.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 mindre makrillar
  • 2-3 dl gräddfil
  • 1 msk senap
  • Salt
  • Peppar
  • 3-4 msk klippt dill eller gräslök
  • Riven ost
  • Skorpmjöl

Gör så här

  1. Filéa makrillen och lägg filéerna i smord eldfast form.
  2. Blanda gräddfil, senap, salt och peppar samt mycket finklippt dill eller gräslök och häll såsen över fisken. Strö över lite skorpmjöl, blandat med riven ost. Gratinera i 225 grader 15-20 minuter.
  3. Servera färskpotatis till fisken.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…