Gratinerat potatismos med torsk

Lättmat

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 200 g potatis
  • 3 msk lättmjölk
  • Salt
  • Peppar
  • 50 g torskfilé
  • ½ dl lättmjölk
  • ½ tsk vetemjöl
  • ½ tsk fransk senap
  • 2 krm dragon

Gör så här

  1. Skrubba potatisen ren och koka den mjuk i vatten.
  2. Skala potatisen medan den ännu är varm och mosa den. Blanda med lättmjölk och krydda med salt och peppar. Spritsa eller klicka ut moset i en eldfast form.
  3. Skär torskfilén i bitar och lägg i formen.
  4. Koka upp mjölken och mjöl till såsen och sjud ett par minuter. Smaka av med senap, dragon, salt och peppar och häll såsen över fisken.
  5. Gratinera i 225 grader i 10 minuter.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept