Kyckling med paprika sås och ris
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Vanlig gravlax i all ära den är underbar. Men ibland vill jag ha en lite fastare lax med mer smak. Detta recept knåpades ihop för 10 år sedan, efter otaliga mindre lyckade försök. Fast i köttet som en kallrökt lax, men ändå saftig och mycket smakrik. Är nu ett stående inslag till Påsk, Midsommar, Jul och Nyårsbordet.
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…
En längtan till Turkisk mat
Lika goda som ”Mammas” köttbullar
God curd på körsbär där du inte behöver kärna ur körsbären. Den är dessutom sötad med honung istället för socker, vilket gör den lite…
recept från internet