Grekisk fiskgratäng

Oliverna kan uteslutas.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 bitar fryst ryggfilé, t ex hoki eller torsk
  • 3/4 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 2 tsk oregano
  • 1 dl svarta oliver med kärnor
  • 100 g Apetina smulad feta
  • 2 1/2 dl Kelda italiensk tomatsås

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225º. Tina fisken. Lägg den i en smord ugnssäker form. Krydda med salt och peppar. Strö över oregano, oliver och ost. Häll på såsen. Gratinera i mitten av ugnen ca 25 min. Servera med kokt ris och grönsaker.

Kommentarer

Gott och tar inte lång tid att göra (förutom tiden i ugnen)!

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…