Griljering till julskinkan

Överraska gästerna och bjud på en grön griljerad skinka.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 knippa persilja
  • 4 rosmarinkvistar
  • 2 msk honung
  • 2 msk olja
  • 1 äggula
  • 1 dl ströbröd

Gör så här

  1. Beräknad till en julskinka på ca 3 kg.
  2. Sätt ugnen på 225 grader.
  3. Mixa persiljan med rosmarin, honung, olja och äggula med mixerstav eller i en liten matberedare. Bre griljeringen på och runt om skinkan och sikta över ströbröd.
  4. Lägg den färdigkokta skinkan på ett ugnssäkert fat och griljera skinkan i 10-15 minuter i ugnen tills den fått fin färg.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr