Grön kasslergryta

Lättlagat med kassler och härliga grönsaker i en gräddig gryta med smak av pepparrot.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 400 g kassler
  • 1 purjolök
  • 8 körsbärstomater
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 2 msk riven pepparrot
  • 1 dl hackad persilja
  • ½ tsk salt

Gör så här

  1. Strimla kasslern.
  2. Snitta, skölj och skiva purjolöken.
  3. Halvera körsbärstomaterna.
  4. Lägg ner purjolöken, kasslern och tomaterna i en vid gryta.
  5. Blanda matlagningsgrädde med riven pepparrot, hackad persilja och salt.
  6. Häll gräddblandningen i grytan och låt sedan allt koka under lock på svag värme, 5-10 minuter, utan att röra om. Servera med potatis eller ris och en blandad sallad.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept