Grönpepparkyckling

Detta är absolut ingen smalmat, utan en riktig kaloribomb, men ack vad den är god...

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 6 stora kycklingfiléer
  • 2 msk smör till stekning
  • 300 gr extrasaltat smör
  • 4 msk dijònsenap
  • 6 msk soya
  • 4 msk grovstött grönpeppar
  • 6 dl grädde

Gör så här

  1. Dela kycklingfiléerna. Stek dem ordentligt i lite smör i en gryta. Blanda ihop övriga ingredienser i en kastrull och låt dem sjuda i ett par minuter, så att smöret får smälta ordentligt. Häll såsen över kycklingen och låt den stå och dra över natten.
  2. Värm rätten på svag värme i c:a 15 minuter innan serveringen. Servera med jasminris, sallad och ett gott bröd.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…

Fynda ”Best Wine in box”
229 kr