Gubbröra på kavring

En god förrätt, blir godast om den får stå några timmar i kylen innan servering

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 8 ansjovisfiléer
  • 4 hårdkokta ägg
  • 2 råa äggulor
  • 2 msk kaviar
  • 2 msk persilja
  • 2 msk dill
  • 2 msk gräslök
  • 4 skivor kavring
  • Smör

Gör så här

  1. Finhacka persilja, dill, gräslöken, grovhacka ansjovisfiléerna och hårdkokta äggen. Bred smör på kavringen. Mosa de hårdkokta äggen med äggulorna. Blanda ner ansjovisen och tillsätt kryddorna. Smaka av och kontrollera sältan. Skeda upp på kavringen och servera.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@zeta

Gazpacho

Kall tomatsoppa, lika god till lunch som till förrätt. Enkel att göra och lätt att förbereda, låt den gärna stå i kylen över natten,…