Gurksås till stekt fisk

Passar till både stekt lax som till panerad fisk.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • Ca 500 g färsk gurka
  • 1-1½ dm purjolök
  • 1 dl grädde
  • 3 dl gräddfil
  • 1 dl majonnäs
  • 1 msk fransk ljus senap
  • 1 dl finhackad dill
  • Salt
  • Peppar

Gör så här

  1. Skala gurkan längs efter och gröp ur kärnhuset med en tesked. Skär sen i små tärningar.
  2. Finhacka purjon och vispa grädden.
  3. Blanda samman allt till en krämig sås.
  4. Låt stå och dra innan servering.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…