Halstrad Tilapia med dillstekt svamp

En god fisk som smakar mer.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 upptinade tilapiafiléer
  • 2 hg champinjoner
  • 2 hg kantareller eller annan svamp
  • 2 schalottenlökar
  • 1 dl dill , finhackad
  • 3 msk olivolja

Gör så här

  1. Dela svampen om de är stora.
  2. Stek svampen tillsammans med lök i en stekpanna tills de blir gyllenbruna.
  3. Halstra fisken i en annan panna snabbt i olivolja och salt.
  4. Håll varmt.
  5. Fortsätt att steka svampen och vänd den hackade dillen.
  6. Salta och peppra.
  7. Lägg upp fisken på ett fat med svampen ovanpå.
  8. Koka gröna ärter och lägg dem bredvid fisken.
  9. Servera med potatismos.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…