Italiensk fiskboll

Den populära pizzasmaken passar även till fiskbullar. Tro det eller ej...pasta är oväntat gott till!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 burkar fiskbullar i buljong, à 375 g
  • 3 dl Kelda tomatsoppa
  • 1 tsk oregano
  • 1 dl Arla Köket riven ost, pizza

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Låt fiskbullarna rinna av.
  3. Häll soppan i en ugnssäker form. Lägg i fiskbullarna.
  4. Strö över oregano och ost. Gratinera i övre delen av ugnen10–15 min.
  5. Servera med kokt pastaoch vitkålssallad.
  6. Tips!
  7. Variera genom att byta fiskbullar mot 500 g fiskfilé. Öka på tiden i ugnen med ca 5 min.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…