Italiensk fläskfilé

Supergod, mycket enkel att förbereda till festen. Alla smaker passar så himla bra till varandra. Parmaskinkan blir krispig och salt. MUMS!!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 600-800 g fläskfilé
  • 6 stora skivor parmaskinka
  • 2 stora knippen persilja
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Putsa fläskfilén, salta och peppra.
  2. Stek den i panna så dem blir gyllenbrun runt om.
  3. Klipp persiljan.
  4. När filén är klar, lägg den på parmaskinkskivorna, strö över den klippta persiljan och vik runt skinkorna så de överlappar varandra.
  5. In i ugnen på 150 gr i 30 minuter.
  6. Låt den sen vila i folie ca 5-10 minuter innan den skärs upp.
  7. Klyftpotatis och rödvinssås passar ypperligt till.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept