Julskinksrulle med senapskräm

En god förrätt av överbliven skinka, serverad på ett gott bröd

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 300 g tunna skivor julskinka
  • 200 g färskost
  • 3 msk sötstark senap
  • 1 dl hackad persilja

Gör så här

  1. Lägg ut en stor bit plastfolie. Lägg skinkskivorna omlott till en rektangel, ca 25x40 cm, på plasten. Blanda färskost, senap och persilja. Bred ut blandningen i ett jämnt lager på skinkskivorna. Rulla ihop skinkan från långsidan så tajt det går med hjälp av plastfolien.
  2. Lägg rullen i frysen ca 30 minuter. Ta bort plastfolien och skär 20 st skivor, ungefär 2 cm tjocka med en vass kniv. Servera gärna på en bit kavring eller knäckebröd.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@zeta

Gazpacho

Kall tomatsoppa, lika god till lunch som till förrätt. Enkel att göra och lätt att förbereda, låt den gärna stå i kylen över natten,…