Kyckling med paprika sås och ris
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Den här maträtten gjorde min kära lilla mamma ofta på 70-talet då det skulle vara litet festligt. Trots sitt namn så använde hon (och även jag) oftast fläskkött i stället för kalvkött. Vi gillar nog de små "kossa-barnen" alltför mycket för att vilja äta upp dem :) Dessutom den enda maträtt där jag föredrar konserverade champinjoner framför färska. Gammal vana, antar jag ;)
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…
Cayennepeppar är starkt så ta lite i taget.
För dig som älskar pannkaka men inte använder mjöl
Supergott, nyttigt och enkelt! Jag använder laktosfri turkisk yoghurt, så blir rätten helt laktosfri.
En längtan till Turkisk mat