Kantarellsås

Serveras gärna med mina Sex-pepparsbiffar och ugnsbakade rotfrukter. Eller till något annat kött. Valet är ditt!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 3 burkar (184 g) kantareller (eller helst färska i motsvarande mängd)
  • 1½ dl matlagningsgrädde
  • 1 creme bonjour cuisine karljohansvamp & champinjon
  • 1 tsk grön jalapeño
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 tsk honung
  • 1 msk smör eller margarin

Gör så här

  1. Lägg kantarellerna i en torr stekpanna och stek tills de börjar "hoppa".
  2. Lägg i smör eller margarin
  3. Krydda med grön jalapeño
  4. Lägg i Creme Bonjour Cuisine och matlagningsgrädde
  5. Värm sakta tills det börjar koka sakta
  6. Tillsätt svartpeppar och honung, låt koka upp till krämig konsistens

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…