Kasslerlådan

Snabbt, enkelt och gott.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 500 g kassler
  • 1 purjolök
  • 2½ dl matgrädde
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 msk dijon senap
  • ½ msk dragon
  • 2 dl riven ost

Gör så här

  1. Skär kasslern i stavar och strimla purjolöken.
  2. Lägg detta i en ungsfast form.
  3. Blande matgrädde, mjöl, dijonsenap, dragon och häll detta över kasslern och purjolöken.
  4. Strö över osten.
  5. In i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter.
  6. Servera med pressad potatis eller ris.

Kommentarer

Smarrigt och enkelt. Kommer att göras hemma hos oss fler gånger. Tack för receptet!
Mkt gott & enkelt! En klar 5:a från oss =) Kram Annica
Mycket gott och lättlagat. Enklare än så här kan det väl knappast bli. En klar 5:a till dig för detta recept. Tack. Kram Disen
Jättegott, snabbt å enkelt! Det här kommer jag göra flera gånger. dock så är jag lite mesig med starka rätter så nästa gång tar jag lite mindre senap... Mannen och sonen gillade det dock som det var så det är som sagt jag som är mesig! ;-)

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr