Kaviarbakad fisk med dill

Enkelt att göra och undebart gott !!!!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 600 g torsk eller hokifilé
  • ½ gul lök
  • Smör till stekning och ugnsform
  • 2 msk vetemjöl
  • 3 dl mjölk
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 4 msk kaviar från tub
  • Fiskfond
  • Salt
  • Peppar

Gör så här

  1. Lägg fisken i en smord ugnsfast form, salta och peppra.
  2. Finhacka löken och fräs den i en gryta. Pudra med mjölet.
  3. Häll på mjölk och grädde och låt koka i ca 5 min.
  4. Tillsätt kaviar, fond och dill. Låt koka ytterligare någon minut.
  5. Smaka av med salt och peppar.
  6. Häll såsen över fisken och baka av i ugnen på 175 grader i ca 20 min.
  7. Servera med kokt potatis och gröna ärter.
  8. Ät och njut !!!!!!

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept