Kerstins medelhavsfisk

Såååå gott, sååååå enkelt!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 400 g vit fisk, valfri
  • 1 tsk smulad havssalt
  • 1 tsk nymald svartpeppar
  • 2 tsk franska örter (t ex Santa Maria)
  • 2 dl crème fraiche med fetaost & soltorkade tomater
  • 2 dl riven ost
  • Soltorkade tomater

Gör så här

  1. Tina fisken, skär den i mindre bitar och lägg i smord, eldfast form. Krydda fisken och fördela därefter crème fraiche över fisken, strö till sist över den rivna osten.
  2. Gratinera i 200 grader ca 20 min. Innan servering, strö över några finstrimlor av soltorkade tomater.
  3. Servera med ris eller pressad potatis och en sallad på tomat och fetaost.

Kommentarer

Det var riktigt gott, kommer nog att göras igen.
Tusen tack för receptet! Det var verkligen gott och uppskattades av hela familjen, både stora och små!
Det ska vara Franska örter, det är Sant Maria som har den bl a. Ska genast redigera receptet. Hoppas att du provar oxå för det är verklige supergott!
Låter väldigt gott! Franska örtkryddor, tror aldrig jag sett det, är det provencaliska eller?

Liknande recept