Köttfärsfylld canneloni med fetaost och spenat

Fantastisk gott med ett glas Rött till !!!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 400 gram nötfärs
  • 3 dl krossade tomater på burk
  • 1 dl vatten
  • 1 hackad gul lök
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 100 gram smulad fetaost
  • 100 gram fryst spenat
  • 1 paket cannelonirör
  • 3 dl crème fraiche
  • 1 dl riven grevéost

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200º.
  2. Koka upp tomater, vatten, lök och kryddor. Rör ner färsen och koka ca 15 min tills vätskan kokat in. Låt svalna och tillsätt spenat och fetaost.
  3. Lägg färsen i spritspåse eller plastpåse och fyll cannelonirören.
  4. Packa rören tätt i en ugnssäker form. Blanda creme fraiche med osten och täck cannelonin. Gratinera ca 30 min.

Kommentarer

Jag tyckte jätte mycket om detta recept. Men jag valde att göra en baschamel sås och blanda i lite riven ost som jag hällde över istället för creme fraish.
super gott,
helt okej smak.. för mycket creme fraiche dock. tycker det är godare med vanlig bechamelsås istället
Detta var jättegott
Lägger upp en bild till detta smarriga recept.

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…