Koka om frysta kräftor

Frysta kräftor blir som nykokta.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 liter vatten
  • 0,25 dl grovt salt,helst havssalt
  • 4 sockerbitar,gärna råsocker
  • 1 dl mörkt öl, gärna porter
  • 1 msk dillfrön
  • 1 knippe dillkronor
  • 1 kg frysta kräftor

Gör så här

  1. Koka upp vatten, salt, socker och öl. Lägg i dillfrön och dillkronor och koka i 10 minuter.
  2. Låt lagen svalna, ta upp dillkronorna.
  3. Tina de frysta kräftorna något och häll bort så mycket av den gamla lagen som möjligt. Lägg ner kräftorna i den nya lagen.
  4. Ställ i kylskåp i 1 dygn, låt kräftorna tina i den nya lagen.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr