Koreansk Boolgogi (eldkött)

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 kg entrecote
  • Marinad:
  • 1 dl japansk soja
  • 1 dl vatten
  • 2 tsk socker
  • 1/2 dl sesamolja
  • 2 tsk hackad vitlök
  • 4 tsk finhackad purjolök
  • 1 gul lök i tunna skivor
  • 1 tsk svartpeppar

Gör så här

  1. Skär köttet i tunna skivor och blanda samman ingredienserna till marinaden. Låt köttet ligga i marinaden minst 2 timmar. Stek i stekpanna eller grilla.

Kommentarer

Serverar man rätten med ris ? Låter gott, ska prova detta till kvällen :)

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…