Korvgryta

Lättlagad och kalorisnål och naturligtvis jättegod.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • Mager falukorv, 600-700 g
  • 2 purjolökar i ringar
  • 1 köttbuljongtärning
  • Ketchup
  • 10-12 potatisar
  • Persilja
  • Vatten

Gör så här

  1. Sskala potatisen, skär i skivor, ca ½ cm. Varva potatis, purjolök och falukorv mellan varven, på potatisen salta och ha på lite ketchup på lagren. Häll i vatten, ca 6 dl eller så att vattnet nästan är i linje med översta lagret.
  2. Koka upp grytan med en buljongtärning, koka ca 40 minuter på ganska svag värme, när grytan är klar så klipper du i massor av färsk persilja.
  3. BON APITIT
  4. EVA MED HELA HJÄRTAT

Kommentarer

Hur många kcal...det låter jättegott!! Ingen bild?:)

Liknande recept