Krabb- och mandelpaj

GI

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 40 g hackade rostade mandlar
  • 2 ägg + 2 extra äggulor
  • 2 tsk dijonsenap
  • 2 tsk salt
  • 2 msk hackad gräslök
  • 225 g riven fontinaost
  • 115 g djupfryst krabbkött, tinat eller konserverat som fått rinna av
  • 3¾ dl tjock grädde

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 150°.
  2. Lägg den rostade mandeln i botten av en pajform som mäter 23 cm i diameter.
  3. Häll äggen och de 2 äggulorna i en bunke och vispa kraftigt. Tillsätt senap, salt, gräslök, ost och krabbkött och blanda väl.
  4. Häll grädden i en teflonpanna och hetta upp den till strax under kokpunkten.
  5. Tillsätt den heta grädden till krabblandningen och häll alltsammans i pajformen.
  6. Ugnsbaka i 1 timme.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…