Kräftskagen på rågbröd

En variant på den klassiska skagenröran lagar man snabbt av färdigskalade kräftstjärtar, kokta ägg och mycket dill.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 burk skalade kräftstjärtar, ca 360 g
  • 2 hårdkokta ägg
  • 1 dl lätt majonnäs
  • 1 dl Kesella
  • 1 tsk dillfrön
  • 2 msk hackad dill
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Salladsblad
  • 1 msk smör
  • 4 skivor rågbröd
  • Dillkvistar

Gör så här

  1. Låt kräftstjärtarna rinna av. Skala och hacka äggen. Rör ihop majonnäs, Kesella, dillfrön och dill. Rör i ägg och kräftstjärtar. Smaksätt med salt och peppar.
  2. Lägg salladsblad på smörat rågbröd. Lägg på kräftröran och garnera med dill.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…