Krustader med räkor och svamp

Något för buffébordet?

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 500 g Räkor med skal
  • 200 g Champinjoner, färska
  • 2 tb Smör
  • 2 tb Mjöl
  • 1 dl Vatten
  • 1 Fiskbuljongtärning
  • 2 dl Vispgrädde
  • 1 tb Konjak
  • ev lite mer:
  • Salt
  • Peppar
  • Dill
  • 8 Smördegskrustader

Gör så här

  1. Skala räkorna.
  2. Ansa och skiva champinjonerna. Fräs dem i smör tills vätskan har kokat bort och smöret är klart. Rör i mjöl och späd med buljong och grädde. Koka stuvningen ca 5 minuter på svag värme. Smaka av med konjak, salt och peppar. Rör i räkorna och värm dem försiktigt.
  3. Häll stuvningen i förvärmda krustader och garnera med dillkvist. Servera genast.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr