Kryddiga korvar på lök- och tomatbädd

Bästa korven är Änglamarks Chorizo. Bäst i smaktester i ICA kuriren

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 kryddiga korvar, (à 100 g)
  • 3 rödlökar
  • 500 g små kvisttomater
  • 3 msk olivolja
  • 2 tsk flingsalt
  • 2 krm nymald svartpeppar
  • 1 msk strösocker
  • 2 msk balsamvinäger
  • 3 msk persiljeblad

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225º. Skala och skiva löken. Halvera hälften av tomaterna, låt resten vara hela. Blanda lök, tomater och olja i en ugnssäker form. Salta och peppra. Tillaga mitt i ugnen ca 15 min.
  2. Sänk ugnsvärmen till 175º. Picka korven med en gaffel. Strö sockret över tomat- och lökblandningen. Lägg på korvarna. Tillaga ytterligare ca 15 min. Ringla över balsamvinäger. Garnera med persiljeblad.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…