Kyckling för kräsna

Så magert och gott. Perfekt för en middagsbjudning med råris och en god sallad.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 kycklingbröst på cirka 175 g utan skinn och ben
  • 4 msk Bel paeseost i tärningar
  • 2 knippe ruccolosallad
  • 2 tsk olja
  • 8 tomater, små

Gör så här

  1. Först lägger du kycklingbröstet på en skärbräda och skär bort den lilla filén på undersidan.
  2. Platta sedan ut köttet med en kötthammare. Ovanpå köttet lägger du nu ruccolasalladen och de små osttärningarna, och därefter rullar du ihop bröstet till ett litet paket. Häll lite olja i en varm panna och bryn köttet lätt (den fyllda sidan skall vara vänd nedåt).
  3. Lägg även i fyra tomater i pannan - skär eventuellt ett snitt i toppen först. Lägg lock på pannan och låt maten steka färdigt i cirka tio minuter.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Smörig & storslagen fransk chardonnay
98 kr